Vælg en køkkenbordstransformator (36 billeder) – hvad du skal være opmærksom på

Generelt er valg af borde til huset, det er en meget omhyggelig forretning, da mange forskellige faktorer skal tages i betragtning. Som for eksempel de omgivende farver, former, præferencer for familiemedlemmer, køkkendimensioner og meget, meget mere.

Vi vil tale om et interessant udvalg af borde, som er populært og praktisk i den moderne verden - transformationsbordet.

Glidende køkkenbord - moderne objekt med moderne køkken

Glidende køkkenbord - moderne objekt med moderne køkken

Strukturen af ​​et foldebord

Det er værd at forstå, at foldemekanismen og kortet (klaver) sløjfer adskiller sig fra hinanden. Derfor bør du ikke sammenligne et konventionelt foldebord, som du kan gøre med dine egne hænder, med et produkt, som komplicerede mekanismer fremstilles på fabrikker.

Et sådant bord, selv med et specielt værktøj, er svært at bygge af egen styrke

Et sådant bord, selv med et specielt værktøj, er svært at bygge af egen styrke

 • Vigtigst er det, at denne enhed gør det muligt at nedbryde bordet med to eller tre bevægelser. Sådanne mekanismer er meget værd, så prisen for foldning af produkter er meget højere end for konventionelle foldeborde.
Trin for trin proces af transformation af bordet

Trin for trin proces af transformation af bordet

 • Der skal nødvendigvis være en pålidelig ramme, der kan modstå mere end en foldningscyklus. Det er selvfølgelig bedst at bruge metalelementer, men også træhuse fungerer godt. Værst af alt, hvis der er plast, slides det hurtigt ud, hvilket fører til en sammenbrud af bordet.
 • Støtter (ben) skal svare til belastninger. Hvis du vælger at bruge en glasbordtransformator til køkkenet, så er metalstøtten bedst for dig. Det er mere pålideligt og overgår alle andre materialer i holdbarhed.

OBS! Manglen på mulighed for at lave en sådan tabel derhjemme er en klar ulempe, for det er derfor, at prisen for dette produkt er så højt. Men på trods af dette køber folk spisebordstransformatorer til køkkenet.

Fordele ved et spisebord

Og lad os nu analysere med dig, hvad er godt, er bordtransformatoren i køkkenet, hvad er dens egenskaber og fordele i forhold til andre typer af borde:

 • Det vigtigste plus at denne type bord har, er evnen til at regulere produktets dimensioner. Dette tillader f.eks. Et sofabord til rummelig spisning. Samtidig er det nemt at hente noget køkken, transformatorbordet vil se godt ud selv i et lille rum.
Som du kan se, viste du fra et lille sengebord en rummelig spiseplads

Som du kan se, viste du fra et lille sengebord en rummelig spiseplads

For information! Det kan ikke kun øge i det nyttige område, men har også evnen til at regulere højden.

 • Justeringen udføres smidigt uden nogen skarpe skruer og kræfter. Selv børn kan bruge bordet, det er nok at vise en gang, hvordan det udfolder sig.
 • Fraværet af farlige elementer er et andet plus, som transformatorborde har i køkkenet. Du kan ikke bekymre dig, ingen skader og blå mærker foldemekanismen vil ikke være i stand til at forårsage dig.
 • Bordet passer perfekt til foldestole. Du forestiller dig bare, at den er installeret i et lille køkken, hvor der ikke er ledig plads. En let bevægelse og bordet er reduceret, en anden bevægelse - stolene er stablet og installeret langs væggen. Således får køkkenet en ledig plads på spisepladsen.
 • Bordets praktiske karakter er bevist - det bruges ikke kun i køkkenet, men også i andre værelser. For eksempel, som vi allerede har sagt, som et sofabord, der bliver til en stor frokost.
Mekanismen modstår nemt enhver belastning, som et almindeligt køkkenbord normalt oplever

Mekanismen modstår nemt enhver belastning, som et almindeligt køkkenbord normalt oplever

Vigtigt! Garanti holdbarheden og kvaliteten af ​​foldemekanismen kan kun store og velkendte virksomheder, der beskæftiger sig direkte med fremstilling og salg af produkter.

Vi anbefaler ikke at stole på mindre kendte firmaer, der køber alle komponenter på det østlige marked. I dette problem er prisen et vægtigt argument.

Moderne design

Glasborde er for nylig blevet fashionable, men de har allerede formået at få bred popularitet på alle kontinenter. De nyeste innovationsglasborde transformatorer til køkkenet, der er lavet af slidstærk metal (rustfrit stål) og hærdet glas.

De er blevet ikke kun populære, men det mest interessante for køkkenindretningen (se også artiklen om glasborde til køkkenet med tegning).

Dette skyldes følgende faktorer:

 • Glas er det ideelle materiale, der letter rummet, hvilket gør det mere "transparent". Især i tilfælde hvor et sådant bord bruges i kombination med glasfacader på headsettet.
 • Evnen til at afhente absolut nogen farve til bordpladen, kan du også bruge hele billeder til at "genoplive" bordet. Det er meget vigtigt, at farvefilmen limes på bagsiden, hvilket beskytter den mod skader og virkningen af ​​kilder.
Normalt anvendes sådanne glasplader af glas på 6 eller 8 mm, der er i stand til at modstå et krus, der falder på den

Normalt anvendes sådanne glasplader af glas på 6 eller 8 mm, der er i stand til at modstå et krus, der falder på den

 • Glas køkkenbord transformatorer er interessante selv i, at selv i den adskilte tilstand de ikke irriterer og lidt skiller sig ud over den generelle baggrund. Især når der er sengelakker i farveskemaet.
 • Kombinationen af ​​frostet glas og krom stål er en virkelig fashionabel løsning. Denne stil vil aldrig gå ud af mode, vil ikke miste efterspørgslen og vil ikke kede sig. I modsat fald kan du nemt ændre glasets farve og erstatte farvefilmen, som er fastgjort fra bagsiden af ​​bordpladen.

OBS! Det skal huskes, at for klassikerne vil et sådant bord være "fremmed". Derfor vælger du for dit køkken glasvarer, sørg for at de passer indvendigt.

Godt, måske er det sidste, der kan siges, at køkkenglassetabletransformatorer kun har en ulempe - skrøbelighed. Materialet bruges selvfølgelig kun til øget styrke, men glasset forbliver i hvert fald glas. En stærk indvirkning vil blive afspejlet på overfladen enten ved chips eller ved en revne.

Afvisning af rette vinkler

Dette afsnit er beregnet til dem, der kan lide de buede linjer i det indre (se også artiklen om det halvcirkelformede bord til køkkenet).

For at få et rundt eller ovalt bord til at se indendørs, er det nødvendigt at følge vores anbefalinger:

 • For det første, ovale køkkenbordstransformatorer bør ikke bryde ud af miljøet. Det vil sige, at det er nødvendigt at have nogle andre indvendige genstande, der har glatte former.
Bordet understreges af stole, plus alt, der er en kombination af materialer

Bordet understreges af stole, plus alt, der er en kombination af materialer

 • For det andet, Eventuelle runde eller ovale glidende køkkenborde skal nødvendigvis placeres, så tilgangen er fra begge sider. Denne mulighed er ikke relevant for små køkkener, men det er nemt at implementere i lokaler med et areal på 15 kvadratmeter.
 • tredje, Spisepladsen skal fremhæves i interiøret med glatte linjer svarende til bordets figurer. Det er også vigtigt at vælge de rigtige dimensioner for zonen, fordi rundbordet fylder meget plads i køkkenet. Og hvis stolen er placeret på grænsen af ​​to gulvbelægninger (som en mulighed, deling af rummet), så vil der opstå en følelse af mangel på plads.

Vigtigt! Køkken ovalt bord med en foldemekanisme bør placeres tættere på midten af ​​rummet. Dette skyldes størrelsen og kapaciteten, da gæsterne skal sidde fra alle sider.

Funktioner af kombinationen i spisestuen gruppen

 • Formens harmoni - når bordet og stolen gentager hinanden. Så for eksempel runde produkter og ovale, firkantede ser bedre ud til rektangulære dem.
 • Antallet af pladser er velegnet til alle familiemedlemmer. Det betyder, at hvis huset er beboet af 3 personer, så skal stolen også være 3. Undtagelser er køkkenhjørnerne.
 • En anden funktion er kombinationen af ​​materialer. Vi har allerede talt om dette, men det skal mindes om, at tilstedeværelsen af ​​træelementer i et rum, hvor metal dominerer, er et meget tvivlsomt skridt.
ne-znaete-kakoy-tsvet-podobrat - luchshe-vsego-ostanovit-svoy-Vybor-na-chem-nibud-neytralnom

Ved ikke hvilken farve der skal vælges - det er bedst at vælge dit valg på noget neutralt

konklusion

Som du kunne se fra flere billeder, der er knyttet til artiklen, er sortimentet af transformatorborde ret store. Derfor er det meget vigtigt at vælge selv, hvad der virkelig vil være, og vil ikke komme ud af rummet (Læs også artiklen om køkkenbordstransformatoren til et lille køkken).

Nogle få nyttige visuelle tips finder du på videoen, som er under artiklen.

galleri

Leave a Comment

− 2 = 3