Tegninger av kjøkkensett for selvmodellering

Å velge et kjøkken sett i butikken, står mange forbrukere overfor problemene med å velge det beste alternativet for sitt kjøkken. For noen er prisen for høy, noen er ikke fornøyd med byggekvaliteten, og noen liker kanskje bare å samle kjøkkensett med egne hender.

Dette gjelder spesielt for et privat landsted, hvor det ikke er mulig å lage et standardopplegg av lokaler. I alle fall er det selvsagt mulig å opprette et kjøkkensett, det viktigste er å ha et stort ønske, en liten opplevelse og en forståelse av kjernen i prosessen.

Som vi ønsker, vil vi gjøre det!

Som vi ønsker, vil vi gjøre det!

Hva du bør vurdere før du starter arbeidet

  1. Enhver produksjon begynner vanligvis med å skape en tegning av det fremtidige designet, der dets dimensjoner og egenskaper beregnes. Før du tegner et kjøkken sett, må du bestemme funksjonaliteten til møblene og dens hovedkarakteristikker. Bestem hvor lager av produkter vil bli lagret, og hvor - husholdningsapparater og kjøkkenutstyr, hvordan modulene skal plasseres i forhold til tallerken og vask, hvordan du kobler hetten til ventilasjonskanaler og lignende øyeblikk.
  2. For å kunne tegne en tegning av et kjøkkensett med dimensjoner, er det nødvendig å kjenne de grunnleggende prinsippene for beregning av de optimale størrelsene, som bekvemmeligheten til hele kjøkkensettet vil avhenge av. I tillegg er det standardstandarder, slik en slags instruksjon eller anbefaling, som ble beregnet tilbake i sovjettiden. Til elskerinnen måtte gå mindre i kjøkkenet, bøye over servantene eller nå for en krukke med frokostblandinger. Minst ...
Eksempler på tegning på et vanlig notisblokk

Eksempler på tegning på et vanlig notisblokk

Noen tekniske nyanser

Eksempler på tegninger med riktig størrelse dimensjoner

Eksempler på tegninger med riktig størrelse dimensjoner

Så for utforming av bordplaten er det valgt en dybde på 600 mm, og avstanden fra den til bunnen av kjøkkenskapet må være minst 450 mm. Gjennomsnittlig dybde på veggskapet er 300 mm, og bredden på gulvskapene kan variere fra 150 til 1200 mm, avhengig av preferanser.

Med fokus på veksten til en person for hvem et kjøkkensett er utformet, er suspenderte hyller installert i en høyde på 350-1320 mm. Vasken bør plasseres i forhold til platen, ikke nærmere enn 600 mm, og utvinningsnivået er i en høyde på 650-750 mm fra platenivået. Tegninger og størrelser av kjøkken sett må tilpasses for en person, ikke for vegger og tak.

Tips!
Det er et slikt bilde med bildet av en flervåpen, som Da Vinci - bare ved kjøkkenbordet.
Det er akkurat der alle dimensjonene er angitt, og den omtrentlige plasseringen av kjøkkenmøbler i forhold til arbeidsområdet.
Bli guidet!
Eller se på dette eksempelet:

Optimalisering av kjøkkenplassen

Optimalisering av kjøkkenplassen

  1. Deretter velges materialet for å skape et hodesett, hvis hovedkarakteristikk skal være miljøvennlighet. Den mest egnede for disse formål er kryssfiner, eller et alternativ dyrere - naturlig tre. Også, som hjelpematerialer, sponplater, massiv eller finér kan brukes.
    For å lette prosessen med møblering av møbler, er det bedre å beregne på forhånd alle nødvendige detaljer, bruke dem på tegninger av kjøkkenhjørnesett. I alle fall vil vinkelvarianten være mer praktisk, siden den plasseres mer kompakt.
  2. Etter det, fra din side, vil det allerede bestilles bokser og fasader i produksjonen i henhold til individuelle størrelser. Det er hodesettet selv, faktisk. Overføring til bedriftens tegninger av hjørne kjøkken sett sammen med en detaljert beskrivelse.
    Det er fortsatt godt å bestemme materialet på forhånd og betale det, hvis du ikke vil få møbler fra dårlig komprimert sagflis. I tillegg anbefales det å kjøpe alt tilbehør til fremtidige skap, inkludert uttrekkskurver, instrumentskuffer og håndtak.
Resultatet av godt gjennomtenkt

Resultatet av godt gjennomtenkt "selvaktivitet"

Viktig!
Ikke mindre, men enda mer!
Det er nødvendig å klart definere og planlegge kjøp av grunnleggende kjøkkenredskaper og utstyr.
Fra dimensjonene til den valgte ovnen vil platen eller vasken avhenge av størrelsen på de projiserte benkeplater og dybden på skapene.
Mange kjøkkenelementer har visse standarder, men vi bør ikke utelukke de strukturelle egenskapene til noen av dem.

Hjørne kjøkken i hjemmet

I motsetning til direkte skap krever utforming av hjørnemøbler økt omsorg ved måling og grunnleggende beregninger. Før du lager tegninger av kjøkkenhjørnesett, er det nødvendig å ha ikke bare klare parametere og dimensjoner på rommet, inkludert nøyaktig vinkelen som er valgt for å plassere prosjektet, men også ideen om å plassere utstyret - dette vil være en slags instruksjon.

Den minste avviket fra vinkelen fra normen vil føre til et mellomrom mellom veggen og møblene, eller verre, hjørneskapet passer ganske enkelt ikke inn i de angitte dimensjonene. Derfor er en av hovedoppgavene i å designe et hjørnekjøkken å bestemme vinkelen, og ta hensyn til alle ujevnheter i veggene.

Tenk på sunn fornuft!

Tenk på sunn fornuft!

Det er nødvendig å tenke på en omtrentlig utforming av det fremtidige kjøkkensettet, hvorfra hovedmålene vil avhenge. Dybden på det hengende skapet i dette tilfellet bør ikke være mer enn 350-400 mm, og resten av dimensjonene er trukket i samsvar med prosjektets overordnede dimensjoner. (Se også artikkelen Kjøkkeninnredning: visninger.)

For å være sikker på at kjøkkenet settes opp, vil det være slik du planla det, anbefales det å vende deg til kvalifiserte fagfolk som har erfaring med å designe møbler for å tegne en klar tegning. Derved unngår du flere problemer som kan oppstå under installasjonsprosessen.

Hvis du er sikker på at alle målingene er gjort riktig, er det flere spesialprogrammer som hjelper deg med å lage en oversikt over prosjektet selv med de angitte dimensjonene.

sammendrag

Design er for de erfarne. Eller i det minste for tenkere. Det er umulig å bare tegne akvarell tegninger av kjøkken hjørne sett, du må følge mange krav og forskrifter. Du bør lykkes! Og i tillegg til det ovenstående, se videoen i denne artikkelen.

Leave a Comment

70 + = 73