Højde af vægskabe i køkkenet – hvordan man vælger den rigtige

For at kunne planlægge brugbar plads i køkkenet er det nødvendigt at vælge det rigtige køkkenaggregat. Møblerne tæller trods alt det meste sted. Og problemet med manglende ledig plads afhænger ikke af bordet og stole, sofa og køleskab, men på antal og størrelse af kabinetter.

Vi vil ikke overveje alle typer køkkenskabe, vi vil koncentrere vores opmærksomhed på hængslede modeller på deres størrelser og former.

Køkkenskabe

Køkkenskabe

Brugervenlighed

Højden på køkkenskabe - denne indikator er ikke standard. På nuværende tidspunkt har producenterne forskellige holdninger til det. Hvis køkkenet har formen af ​​et færdigt design, så varierer denne størrelse oftest i området 250-1000 millimeter.

Hvis møblerne er lavet til ordre, så størrelser af størrelser kan være endnu større.

Men der er for eksempel standardstørrelser, som er standarden i produktionen. De bruges i dag. Standardhøjden på de hængslede køkkenskabe er 360, 720 og 920 millimeter.

High-end frysere

High-end frysere

Husk!
Ændring af størrelsen i den ene retning eller den anden fører til en stigning i prisen på hele køkkenet.
Og hvis det kan synes for mange at reducere kabinets størrelse, reduceres prisen, så er dette en fuldstændig vildfarelse.

Punktet er, at råmaterialets standarddimensioner bestemmer den mest effektive mulighed for at skære det nødvendige antal dele af kabinettet (ansigter og hylder) af en vis størrelse. En lille afvigelse - og du får meget spild, men antallet af dele forbliver næsten uændrede.

Det vil sige, at prisen på fremstillede ikke-standardiserede dele vokser. Dette er hele problemet, når det kommer til "custom-made furniture" service.

Men tilbage til brugervenlighed. Det skal bemærkes, at jo højere højden af ​​de hængende køkkenskabe er, desto mere rummelige vil de være. Med dette er der ingen grund til at argumentere.

Men vær opmærksom på en sådan erklæring af spørgsmålet. Er det praktisk at komme ud af sådanne skabe noget nødvendigt og placeres på de øverste hylder?
Ikke alle husmødre har høj vækst, som gør det muligt for dem at komme ud af de øverste hylder. For at sænke kabinettet for meget er det umuligt.

Derfor, med dimensionelle indikatorer skal du være mere tilbageholdt. Vær ikke nidkær og overvej at antallet af hylder er en høj funktionalitet i kabinettet. Forsæt dig ikke fejl. Derudover vil ikke overalt hængslede strukturer overveje smukke.

Installation skiftevis

Installation skiftevis

Døm for dig selv.

  1. Lille køkken med lave lofter. I dette tilfælde er det bedst at installere vandrette in-line frysere eller lodrette hylder uden køkkenfacader.
    I det første tilfælde kan du afbalancere højden af ​​rummet med kabinens højde. I det andet tilfælde bliver det muligt at installere vinkelstrukturer, som vil hjælpe med at besætte den ikke-funktionelle del af rummet (vinkel).
  2. Standard køkkenfaciliteter. Dette arrangement af møbler fører ofte til en blokering af rummet.
    Som praksis viser professionelle designere, for at fortynde højden af ​​brugte hængeskabe, alternativt at installere og lave elementer (billede ovenfra). Det er som at balancere og samtidig reducere funktionaliteten ikke. Kompleksiteten af ​​layoutet er kun for korrekt at vælge højdemåling af de to modeller (høj og lav). Men med denne opgave klager en professionel sig som regel hurtigt (oplevelsen er noget stort nok).
  3. Store køkkener. Og her kan du gøre hvad du vil. Dimensioner af enten hængende frysere eller gulvbelægninger betyder ikke noget.
    Det vigtigste er at vælge det rigtige køkkenaggregat til køkkenets indretning, for at bestemme trekanten (køleskab - kogeplade) for nem betjening og vedligeholdelse, alt andet er efter eget valg.
Standard størrelse

Standard størrelse

Sådan fordeles højde til destination

Uanset størrelsen af ​​kabinets højde er det nødvendigt at overholde flere principper, når den betjenes.

Princippet nr. 1

Hold på bunden af ​​væsentlige ting, det vil sige dem, du bruger konstant. Det kan være salt, peber, kampe og ting. For det første er det praktisk i den forstand, at du ikke behøver at klatre et sted. For det andet er vanen med at have alt for hånden den vigtigste træk ved en klog værtinde.

Princippet nr. 2

Sørg for at vælge køkkenskabe med belysning. For det første skaber det noget trøst. For det andet sparer omkostningerne til belysning (det er ikke nødvendigt at bruge belysningen af ​​hele rummet). For det tredje er dette en unik måde at dekorere køkkenet på, i modsætning til de standard design muligheder.

Principp nr. 3

Ved at bruge udendørs hængeskabe, kan du oprette et vist indretning, som vil indeholde designer tilbehør placeret på de øverste åbne hylder. Først vil de skabe en særlig indretning. For det andet vil de ikke forstyrre nogen. Her kan du installere vaser, kasser, ure og så videre.

Konklusion om emnet

Det skal være praktisk

Det skal være praktisk

Sammenfattende alle ovenstående er det nødvendigt at lave en meget vigtig observation. Højden af ​​hængekabinetterne spiller en ret alvorlig rolle i køkkenets design. Selvfølgelig vil denne størrelse i første omgang påvirke funktionaliteten af ​​møblerne. Men det er også nødvendigt at tage hensyn til, at ikke alt er funktionelt.

Derfor skal du altid konsultere en professionel designer inden du vælger et køkkenudstyr. Du kan selvfølgelig undvære det, så at sige, gør det selv. Men vi anbefaler ikke at tage nogen risici.

For dem, der stadig har besluttet at gøre deres eget valg, foreslår vi at se videoen. Lad det være til dig brugsanvisning.

Leave a Comment

+ 30 = 31