Hjørnesofa i køkkenet med egne hænder – funktioner til fremstilling af køkkenmøbler

Bløde køkkenhjørner er en af ​​de mest almindelige møbler. De er bekvemme, funktionelle og perfekt spare plads. Samtidig er designet meget simpelt, hvilket betyder at næsten alle hjemmester kan lave en hjørnesofa i køkkenet af egne hænder.

Og det vil ikke være meget svært, hvis du ved hvordan man holder en boremaskine, en hammer og en skruetrækker, og også du ved hvad du vil.

hjørnesofa i køkkenet med egne hænder

En enkel og funktionel hjørnesofa i køkkenet sparer plads.

Køkken hjørne sofaer

sov i køkkenet med egne hænder

Lav køkkenhjørnesofa med egne hænder kan alle.

For nylig har der været en tendens til usædvanlige, ikke-standardiserede designløsninger. Men desværre har ikke alle de rette midler og plads til at udstyre et køkken med en bar tæller eller en separat spisestue.

Derfor er det bedre end en blød hjørnesofa og et bord til en lille lejlighed med et lille køkken er endnu ikke blevet opfundet (se også, hvordan man arrangerer møbler i et lille køkken). Denne mulighed har altid været og er den mest enkle og overkommelige for vores landsmænd.

Når man ser på forskellige billeder af køkkensæt i netværket, telecasts eller modetidskrifter, tænker enhver værtinde på at perfektere sit eget interiør. Det moderne køkken skal være funktionelt og komfortabelt og indeholde alt hvad du behøver for at sikre en komfortabel madlavning.

Ved udformningen af ​​interiøret med en blød hjørnesofa bør kontaktes korrekt, og derefter, med ordentlig zoneinddeling, det er realistisk at opnå et resultat af at have en lille stue-spisestue i køkkenet (se. Også køkken interiør med sofa). Og udover det smukke og bekvemme sted til et måltid får gæsten også en ekstra niche til opbevaring, som undertiden ikke er nok.

Derudover vil prisen på et produkt fremstillet uafhængigt, ikke købt i en butik, blive meget lavere.

Bordet til et blødt hjørne kan være kvadratisk, rektangulært eller rundt. De fleste af meningerne konvergerer på, at rundbordet ser det mest spektakulære ud. Men her allerede på fanen. Desuden skal bordets størrelse og form vælges, afhængigt af køkkenets størrelse.

Nogle ankommer og overhovedet økonomisk, forlader et gammelt spisebord, kun lidt opdatering ved hjælp af maling, lak eller andre metoder. Men processen med at skabe en sofa er beskrevet i detaljer.

køkken sofa

Nicher under sofaens pladser gør hjørnet endnu mere praktisk.

Trin-for-trin instruktion til at lave en hjørne sofa

 1. Vælg et sted til et tekøkken, lav en grundig måling af ledig plads. Bestem højden, bredden og længden af ​​ryglæn og sæde. Overfør alle dine beregninger til papir. Det er slet ikke svært at lave en hjørnesofa til køkkenet med egne hænder, hvis der er en klar og detaljeret tegning.
 2. Vær særlig opmærksom på stolens størrelse. Overvej siddepladser, så det ikke er for lavt og ikke for højt. Glem ikke om den acceptable dybde, fra bagsiden og til forkanten.
 3. Efter at have defineret grundlaget for en sofa og har købt alle de nødvendige materialer, skar du rammen til sæderne.
  For at lette processen kan du oprette en liste over størrelser og antal enheder for hver størrelse.
 4. Plader til bunden af ​​sofaen ramme, kombinere og første lim, så de kan tilsluttes med hemmelige skruer.
  Lav en sofa i køkkenet med egne hænder, og du kan gøre dig bekendt med forskellige muligheder for at fastgøre detaljerne i trærammen til hinanden på internettet og vælge den mest hensigtsmæssige løsning for dig.
 5. Efter at basen er monteret, er det muligt at begynde at skære panelerne. Ofte, for at belægge rammen med paneler, vælg en fiberplade med en gennemsnitlig tæthed, da det er nemt at arbejde med dette materiale. Paneler fra fiberplader skæres meget enkelt med en cirkelsav. I færd med at være sikker på at kontrollere deres ensartethed med en lineal.
 6. Nu kan du gå videre til sluttrinnet - samling af sædet. Inden du fastgør panelerne og rammen, skal du bringe produkterne i køkkenet. Sæt den fremtidige sofa i et hjørne, og fastgør nu panelerne og rammen ved hjælp af lange skruer.
 7. Så kan du fortsætte med at fastgøre støtterne til ryglænet. Lodret understøtter første lim med lim, og fastgør dem derefter med skruer.
  Nu kan du sømme de vandrette stænger og feste panelerne til ryglæn på dem.

Tip!
For at gøre hjørnesofaen endnu mere funktionel, skal du bruge klaverløkkerne, når du sætter sædet sammen. Med deres hjælp kan du gøre det foldbart og danne en niche til opbevaring af genstande.

hjørnesofa til køkken med egne hænder

Sofa i køkkenet med egne hænder kan laves og i form af en halvcirkel.

End at omslutte en hjørne sofa

køkken sofa med dine egne hænder

Billedet viser en af ​​de enkleste versioner af polstring fremstillet af egne hænder.

Mens du konfronterer samlingen af ​​sofkufferten og dens installation, instruer din kone at kigge efter materialer til polstring. Indsamling køkken sofa med hænderne, seriøst overveje den sidste fase af polstring, dit produkt vil ikke, fordi med en ordentlig tilgang til at se "hjemmelavede", og dine gæster vil aldrig gætte, at dette ikke er køb møbler.

Den første og letteste ting du kan tænke på, er monteret på sæde og ryg hynder med bånd til fastgørelse, syet til hjørnerne. En sådan variant har sine fordele: lave omkostninger, og det faktum, at puden kan fjernes til vask eller ændre stoffet i overensstemmelse med alle Transfiguration af dit køkken, uanset om det er en ændring af gardiner eller en ny vægdekoration.

At skære en sofa til et køkken af ​​egne hænder er ikke så simpelt besættelse, men ikke mindre interessant end at lave en ramme. Her er valget begrænset til to muligheder: læder eller stof.

tekstiler

Da det er en sofa i køkkenet, er det her i første omgang praktisk, at det er vigtigt. Fuldt opfylder dette krav om stof på syntetiske fibre.

Takket være udviklingen af ​​lysindustrien har vi fået syntetiske materialer, der er allergivenlige, perfekt rengjort, og takket være en speciel imprægnering afvises snavs og vand. Derudover beholder syntetiske stoffer perfekt deres farve.

Læder polstring

Ligegyldig hud ulempe er monotoni - du vil ikke være i stand til at betrække et køkken hjørnesofa med sine hænder med et mønster eller andre faciliteter til rådighed med stofbetræk. Men farve sortimentet forbløffer med sin rigdom. Læder er sådan en populær mulighed for at færdiggøre køkkenbænke, fordi det er berømt for dets praktiske, miljøvenlighed og lethed.

Variation af køkken hjørner er en masse, det er kun at vælge den mest acceptable for dig. Vi håber, at videoen på vores hjemmeside vil hjælpe dig med at beslutte.

Leave a Comment

1 + 7 =