Folding Kitchen Corner (45 billeder) – løsninger

Små lejligheder, med ikke mindre end små køkkener, tvinger ejerne til at vise opfindsomhed i alle spørgsmål, og især i erhvervelse af møbler. Har du nogensinde prøvet at passe hele køkkenet i et lille tekøkken, og endda komprimere det i et køleskab og flere maskiner (opvaskemaskine og vaskemaskine). Hvis ikke, så prøv ikke, det virker ikke.

Så vi skal lave et redesign (igen, hvis det er muligt), samt købe møbler transformer, eller gøre det selv. Folding køkkenhjørne, det samme produkt, som vi forsøger at ordinere i køkkenet eller ved siden af ​​det.

Produktet er ikke til et lille køkken.

Produktet er ikke til et lille køkken.

Indstillinger, muligheder

Når det kombineres, øges antallet af muligheder.

Når det kombineres, øges antallet af muligheder.

Selv i en lille lejlighed har du stadig muligheder for at løse problemet med at arrangere møbler. Derfor overvejer vi i dag flere muligheder for at tilføje foldede køkkenhjørner til specifikke levevilkår.

nemlig:

 • Hvis du kan kombinere et lille køkken og stue
 • Folding hjørner i køkkenet med umuligheden af ​​ombygning med en reduktion i møbelbelastningen i rummet;
 • Foldning hjørner i køkkenet er ikke-standard, lavet uafhængigt.

Ombygning - grøn lys

Køkken, spisestue og stue på samme område.

Køkken, spisestue og stue på samme område.

Det er virkelig en vej ud af den situation, når det er muligt at afmontere og adskille lettere sagt en del af væggen mellem køkken og stue. I dette tilfælde, køkkenet er ikke bare den måde, vil du være i stand til at tage en fuld fold-ud køkken, selv en stor størrelse og bruge det som indkvartering for gæster og til at adskille køkkenet fra stuen grænser.

Tip! Når du vælger et produkt, skal du være opmærksom på bagvæggen, den skal være helt dækket af hovedmaterialet. Forklaringen til dette er meget enkel, og bagvæggen er også med til at skabe interiøret.

I dette tilfælde kan du roligt tage en færdig blød køkkenmøbler ikke kun i størrelse 170 og 120 cm og 200 og 200 cm. Det vil have til at udføre en funktion og en sofa, et opholdsområde og køkken og seng.

Nej, der er ikke noget forsøg

Da det ikke er synd, men i gamle huse, der er kærligt kaldt hruschevkami, er ombygning ofte umuligt på grund af, at væggene er bærende strukturer. Så det skete. I dette tilfælde forbliver muligheden for at komme ind i køkkenets foldende hjørner stadig.

Bare i denne situation er du nødt til at ofre noget, nemlig:

 • En af de mest almindelige muligheder for at bruge polstrede møbler er at placere et hjørne uden køleskab og en blyantcase, det vil sige med en reduceret møbelbelastning. Samtidig forbliver de hængende skabe og kan hænges selv over et hjørne i en vis højde;
 • Der er en anden mulighed for at bruge møbler i små køkkener. Dette er et køkkenhjørne med et foldebord. Som praksis viser, er denne kombination helt berettiget, og folde stole og et bord perfekt fold ved vinduet og optager meget lidt plads. Et klassisk eksempel på sådanne tabeller er tabellen, som i billedet.
Bordet vil være et meget vigtigt produkt i lang tid.

Bordet vil være et meget vigtigt produkt i lang tid.

For information! Uanset hvor du prøvet, men i små rum sofa hjørne til køkkenet med en fuld sovekabine ikke virker, udviklerne har taget hensyn til denne nuance og tilbyde forbrugeren en forkortet version af de vigtigste sofa med udtræksseng på grund af de afføring, eller sug.

Vores hænder er ikke for kedsomhed

Og i hjørnet kan du endda komme ind i en kantsten, stadig et hjørne.

Og i hjørnet kan du endda komme ind i en kantsten, stadig et hjørne.

Til arbejde, for arbejde, hvad syntes du om? Folding hjørne i køkkenet kan samles og uafhængigt.

I dette tilfælde dræber du straks to fugle med en sten:

 • Du passer perfekt til produktet til din størrelse;
 • Prisen på et blødt hjørne vil være minimal og overkommelig.

Vores råd! Til polstring af produktet kan du helt sikkert vælge et syntetisk stof, og det er billigere end huden, og det bevarer sit udseende i lang tid, ånder og så videre.

Men for to andre materialer kræver polyurethanskum og MDF en separat forklaring. I nogle kilder finder du anbefalinger og råd, hvor det anbefales at bruge lamineret spånplader og skumgummi, selvfølgelig vil foldes hjørner til køkkenet med dem blive billigere, men.

Du gør det selv og ikke for en sæson eller et år, så det er ikke artiklen, som du skal gemme. Og forresten betaler miseren to gange.

Før du samler værktøjet og skærer materialet, et par nyttige tips og observationer, der helt sikkert vil hjælpe dig, næsten instruktionerne:

 • Køkkenhjørnet består af tre dele: en lang og kort sofa og en forbindelsesstruktur. Hvis alt er klar med sofaer, er studsen næsten aldrig brugt til siddepladser og kan ske i form af en kiste med hylder overbygning, vil det løse gamle spørgsmål om små køkkener, hvor man kan sætte de køkkenredskaber;
 • Sofaer. Et særskilt emne til samtale. I det industrielle design har en lille sofa en minimumsstørrelse på 110 cm, men i praksis kan dens dimensioner reduceres til en sædestørrelse for en voksen. Ved indretning af en seng fra en stor sofa i brystet eller en kasse med en lille sofa, er sengetøj tilsat;
 • En sovesofa gøres normalt som følger: Indersiden af ​​en lang sofa kører ud på hjul fra en særlig niche, og sædepuden dækker MDF sovepositionsdækslet som en bog;
 • Hvis du planlægger at lave en glidende område med en sovekabine, bagsiden, du vil ikke være nødvendig, men hvis du virkelig virkelig ønsker at se dem, for at gøre dem flugter med opførelsen af ​​en kaj i eksploderet afbildning.

Om materialer, værktøjer

Et lille køkken er en lille sofa. Det er hele forskellen.

Et lille køkken er en lille sofa. Det er hele forskellen.

 • På materialerne er samtalen speciel, faktum er, at alt det træ, der går til at lave møbler, skal tørres godt. Ellers, uanset hvor stærk og smuk ikke ville ramme det produkt, skal det føre ved tørring, og det forvrænger, svært ved åbningen af ​​hvilket bør åbnes ind og ud, og fuld af skuffelse. Derfor er det ikke rigtig noget, hvilken type træ, som stangen er lavet af - den skal være tør;
 • På sidegrupperne er ryglænet, sædebænken perfekt til MDF;
 • På bløde produkter - polyurethanskum inde, stof med syntetiske fibre udefra;
 • Spikes til montering af rammeløse dele af strukturen;
 • Finérbåndet, til slutningen af ​​MDF-slutproduktet, blev færdiggjort med en enkelt tonet form.

For information! Hvis du vil bruge læder til polstring af sæder i dit hjørne, kan vi på ingen måde afholde dig fra dette, brug det.

Og mere råd! Hvis du ikke har udstyr til jævn skæring af materiale, gør du det bedre i særlige træbearbejdningsværksteder. Det er ikke dyrt, praktisk og glat, med en garanti.

Og hvis du lytter til vores råd, skal du bygge:

 • Hacksave til træ;
 • Skruetrækker med dyser og øvelser til træ + figureret skruetrækker;
 • Hammer.
 • Møbelhæftemaskine til fastgørelse af stof på MDF.

Afslutningsvis

Ethvert produkt kan have et smukt og færdigt udseende, forudsat at du ærligt beslutter selv hvad du kan gøre, og hvad er bedre at overlade til fagfolk. Og vores traditionelle video er klar til at afsløre nogle hemmeligheder, vi ser.

galleri

Leave a Comment

+ 4 = 7