Sådan dekoreres køkkenet (56 billeder): rådgivning fra specialister

Da næsten alle mennesker vil dekorere køkkenet med egne hænder, er dette emne meget relevant i disse dage. Og hvis det kommer til køkkenet på 6 kvm i Khrusjtjov, så vil der være mange forbedringer, mange af dem vil være kardinal.

Selv for en erfaren designer kan sådant arbejde frembyde visse vanskeligheder, for i dette tilfælde handler det om at "klemme" alt hvad du behøver til et lille rum. Men dette problem kan løses, hvis du nærmer dig dette problem bevidst og omhyggeligt.

Selv et lille køkken kan blive meget hyggeligt med korrekt design.

Selv et lille køkken kan blive meget hyggeligt med korrekt design.

Design af moderne køkken

Når man beslutter sig for at designe et lille køkken, skal man først skitsere et omtrentligt designprojekt. Dette er nødvendigt for at relatere det ønskede med realiserbare.

Tip! For at øge køkkenpladsen kan du kombinere køkkenet med det nærmeste rum og skabe et moderne "køkken-stue". Det er også muligt at kombinere køkkenet med en balkon.

Køkken-stue i Khrusjtjov.

Køkken-stue i Khrusjtjov.

Men det er ikke nødvendigt at ty til radikale foranstaltninger, hvordan man kan dekorere indretningen af ​​køkkenet (se også artiklen Indretningsdesign ideer til køkkenet - et stort udvalg af muligheder). Problemet kan løses ved at vælge det rigtige køkkenaggregat, hvilket vil spare stort rum. Du kan også tage spisepladsen til et andet rum.

Den optimale mulighed for et lille køkken er et sæt lavet til ordre. I dag er der ingen problemer på dette område, da der er mange værksteder, der gør køkkenmøbler til individuelle ordrer.

Nogle nyttige designtips

For at undgå de fleste af de fejl, der opstår med rummets selvdesign, er der en simpel instruktion:

 • Prisen på det reparationsarbejde, der kræves til lokalerne, skal beregnes umiddelbart efter at du har besluttet at gøre noget. Til dette er et projekt nødvendigt. Ellers kan du få et økonomisk problem, når du udfører reparationer.
 • Det er meget vigtigt at bruge hvert centimeter af ledig plads kompetent og rationelt. For eksempel kan en vindueskarm dannes til en behagelig bordplade eller bar tæller, som i billedet nedenfor. Sådanne ideer kan være meget relevante for smalle køkkener.
En vindueskarm, konverteret til en bar tæller.

En vindueskarm, konverteret til en bar tæller.

 • Bar tæller kan være en fremragende udskiftning af køkkenbordet og arbejdsområdet. Dette element af interiøret kan blive særligt relevant for en ung, lille familie.
 • Ved design af moduler skal man overveje ikke kun lofternes højde, men også væksten af ​​den person, der oftest er involveret i køkkenet. Convenience er et af de vigtigste principper i moderne køkkener.
 • Højden af ​​forkladen, som beskytter væggene mod forurening nær arbejdsområdet, bør også tage højde for væksten af ​​værtinden. Den optimale størrelse er 60 cm.
 • På trods af at køkkenforkladen i de fleste tilfælde er lavet af fliser, kan det være plast eller sten (den mest almindelige kunststen).
 • Åbn hylder til køkken, selvom de er et ganske smukt designelement, men de er ikke meget funktionelle. Hvor det er bedre at opbevare køkkenredskaber, er retter og korn egnede skabe. Nogle gange er de udstyret med praktiske indbyggede mekanismer.
 • For et lille værelse er den bedste løsning at bruge et lille køleskab. Desuden tænker på, hvordan man korrekt designer køkkenet, tænk på de indbyggede husholdningsapparater, hvilket tager meget mindre plads.
Et lille køleskab kan være nok for en eller to personer.

Et lille køleskab kan være nok for en eller to personer.

 • Retfærdiggjort er brugen af ​​farvenuancer, som giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. Til dette benyttes lyse farver. Men baseret på praktiske overvejelser skal du bruge en mørk tone til bundkasserne. For den øverste er det tilrådeligt at vælge lys nuancer. Dekorative indsatser af glas og metal vil se godt ud.
 • Det billigste og mest praktiske materiale til fremstilling af facader er plastik. Naturligvis er træet i dette tilfælde værdsat højere, men også i betragtning af, at træpladerne kan tørre op.
 • For ethvert interiør vil gulvbelægning fra fliser være et glimrende valg. I andre kan du også bruge linoleum eller laminat, men husk at disse materialer er mindre slidstærk.

Tip! Den visuelle udvidelse af rummets grænser er lettere ved tegningen af ​​tapetet. Lodret reducerer visuelt det, og horisontalt, tværtimod - udvider. Denne optiske illusion bruges i vid udstrækning af moderne designere.

 • Når du beslutter dig for at dekorere en døråbning til køkkenet, tænk over at opgive det helt. Faktum er, at døren i små værelser tager meget nyttig plads, og nogle gange kommer det til, at det simpelthen ikke har nogen steder at åbne. Døråbningen kan derfor indrettes i form af en smuk bue.
I stedet for en dør til et lille køkken er det bedre at give en bue.

I stedet for en dør til et lille køkken er det bedre at give en bue.

Efter at have stoppet valget på en buet åbning, sørg for at i køkkenet var der en kvalitativ hætte med en strømreserve. Ellers vil duften af ​​madlavning spredes i hele huset.

 • Tæl antallet af afsætningsmuligheder i køkkenet følger: antallet af husholdningsapparater + en. For nemheds skyld kan du bruge forlængerledninger med mange udgange. Stikkontakter indbygget i køkkenet sæt er meget stilfuld og moderne løsning.
 • Køkkenbelysning skal accentueres på arbejdsfladen, hvilket gør kogeprocessen mere bekvem. Det anbefales at levere indbygget belysning til hver af zonerne.

konklusion

Udformning af køkkenforudsætninger er ikke en nem opgave, som med den rigtige tilgang kan overstige alle dine forventninger. Planlæg alle dine handlinger, og du vil ikke have nogen problemer under arbejdet. Flere oplysninger, du kan få ved at se videoen på denne side.

galleri

Leave a Comment

56 + = 64